Η Αλεξάνδρα Πανταζή εδώ και 24 χρόνια ζει στη Ραφήνα, τόπο καταγωγής των γονιών της, Σπύρου Πανταζή και Μαίρης Παλπατζή. Είναι καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής, με ειδικότητες την Αεροβική και τους Παραδοσιακούς χορούς.

Αποφοίτησε από την Ελληνογερμανική Αγωγή και μιλά αγγλικά και γερμανικά. Έχει άριστη τεχνολογική κατάρτιση. Εργάσθηκε σε εταιρεία που δραστηριοποιείται σε εκδηλώσεις βιωματικής διασκέδασης και αθλητικών γεγονότων.

Αποτελεί ενεργό μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, του Συλλόγου Τριγλιανών και του Συλλόγου Κρητών. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες καλαθοσφαίρισης «Α.Ο Αργοναύτης Ραφήνας» και «Α.Ο Αετός Πικερμίου».

Η ενασχόλησή της με τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής, ως αθλήτρια και ως προπονήτρια, της έδωσαν την ευκαιρία να διαπιστώσει από κοντά το έργο που επιτελείται στον τομέα του αθλητισμού και την κινητοποίησαν, ώστε να ενεργοποιηθεί για την περαιτέρω ανάπτυξή του.

Ζητά την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, για να συμβάλλει στην προσπάθεια δημιουργίας υποδομών που θα προάγουν την ποιότητα ζωής (αθλητικές εγκαταστάσεις, υποδομές πολιτισμού), αλλά και θα βελτιώσουν την καθημερινότητα (ψηφιακές υποδομές και υπηρεσίες) σε έναν τεχνολογικά πρωτοποριακό δήμο.