Ημ/νια Γέννησης 07.08.1980

Σπουδές Οικονομικά , Τραπεζική Διοίκηση εθνικό Καποδιστριακό

Τεχν. Βιομηχανικού Software OEEK

Γλώσσες Αγγλικά

Γεννήθηκα στο Μαρούσι, οικογένειά Μικρασιατών με άμεση επαφή με τη συνοικία του Νέου Βουτζά. Οι παππούδες μου ήταν στην ομάδα ίδρυσης του οικισμού και πρώτης διαμόρφωσης του.

Προϋπηρεσία 07.08.2000 προσλήφθηκα στη Efg Eurobank. Υπάλληλος τηλεφωνικής εξυπηρέτησης και μετα υπάλληλος καταστήματος απ όπου κ αποχώρησα το 2010.

Παντρεμένη με το Νίκο Κηρύκο απ το 2008 και έχουμε 2 κόρες ηλικίας 10 ετών.

Με τον Νίκο αποφάσισαμε να μείνουμε μόνιμα στον Βουτζα μετατρέποντας το μέχρι τότε εξοχικό σπιτι σε μονιμη κατοικια, ο συνδυασμούς του φυσικου περιβαλλοντος, της κοντινης αποστασης με το κεντρο μας εκανε να θελουμε να μεταφερουμε ολη τη ζωη μας εδω. Επιχειρούμε στη περιοχή με 2 καταστήματα το Stop&Shop και πρόσφατα με το CafeTea.

Με μεγάλη μας χαρά προσφέρουμε όπου μας ζητηθεί και όπου πιστεύουμε ότι χρειάζεται υποστήριξη.

Η περιοχή μας ανήκει στον Δήμο Ραφήνας μετά τα δραματικά γεγονότα της 23.07.18 και βλέποντας τον τρόπο αμεσης δράσης του δημάρχου για την ανακούφιση των πληγέντων θελησα να συμμετεχω πιο ενεργα. Το CafeTea ηταν το πρωτο hotspot στη περιοχή του Βουτζα διαθέτοντας προϊόντα και πάγια προς ανακούφιση των πληγέντων και των σωμάτων ασφαλείας. Μας βοήθησε μετά το Σώμα Ελλ. Οδηγισμού που ανέλαβε δράση λόγω μεγάλης ανάγκης, με τα γνωστά σε όλους μας γεγονότα, διαθέταμε τον χώρο μας σε αυτούς για να ξεκινήσουν οι εθελοντές να ανακουφίζουν τον κόσμο..

Καθώς οι ανάγκες μεγάλωναν συμβούλια, ενημερώσεις, ανακοινώσεις λάμβαναν μέρος στο CafeTea που ήταν ανοιχτό για όλους.